Prevoz aerodrom Beograd Kombi Najjeftiniji

Kao dodatnu uslugu vršimo i kratki sightseeing Beograda za klijente koji do svog npr. Poslovnog sastanka žele nešto da saznaju o gradu kojeg su posetili. Taxi sa aerodroma ili taxi do aerodroma košta preko 3000 dinara ukoliko je u pitanju https://taxi-travel.me/ centar Beograda. Beogradska autobuska stanica je jedna od lokacije sa koje se najčešće zakazuje taxi do aerodroma. Cena taksija sa glavne autobuske stanice do aerodroma „Nikola Tesla“ iznosi 1800 RSD što je cena ceo širi centar Beograda.

Nove cene taksi usluga u Beogradu: Koliko novca će građani … – Danas

Nove cene taksi usluga u Beogradu: Koliko novca će građani ….

Posted: Thu, 15 Dec 2022 08:00:00 GMT [source]

Ne rastemo velikom brzinom kao druga udruženja iz razloga što u naše taxi udruženje mogu da se učlane isključivo regularni taxi vozači sa validnom taksi dozvolom. Svaku taxi vozač mora da bude upisan u Nacionalnu Agenciju za privredne registre. Da ima izmirene poreske obaveze prema državi Srbiji.

Prvi taxi u Beogradu specijalizovan za prevoz do i sa aerodroma

Uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše. Prijavom na newsletter bićete prvi obaviješteni o popustima vezano za naše usluge. Šalter za izdavanje potvrda o fiksnoj ceni (vaučeri) za taksi prevoz taxi prevoz do aerodroma nalazi se u zoni međunarodnih dolazaka. Izaberite između novijih modela srednje klase, poslovnih i luksuznih limuzina poput novog Mercedesa E klase. Iz Beograda sam u Valjevo stigao na vreme na svoj poslovni sastanak sa vozilom A6 koje je bilo izuzetno.

https://podgorica.taxi/

Rezervišite aerodromski transfer sa pouzdanom kompanijom. Belgrade Airport Taxi je specijalizovan upravo za aerodromski i vangradski individualni prevoz putnika. Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana i 100% ispravna vozila su naš obavezan standard. Za poslovne korisnike možemo obezbediti i luksuzna vozila. Nudimo siguran, brz i jeftin prevoz putika do i sa aerodroma. Vršimo prevoz putnika na relaciji Niš-Beograd, Niš-Sofija, Niš-Skoplje, Niš-Merdare-Priština.

Pink Taxi Beograd – Taksi koji je uvek tu za vas

Ukoliko ste zainteresovani za plaćanje preko računa, na uvid vam dostavljamo jedan primerak ugovora za ostvarivanje vožnji na taksi blok. Saznajte zašto smo najjeftiniji taxi u Beogradu! Klikom na dugme u nastavku možete istražiti naše usluge i detaljno se informisati o načinu formiranja cena i posebnim pogodnostima koje smo pripremili za vas. Mnogi putnici kojima je odrediše beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u Surčinu prethodno autobusom… Kopaonik i Zlatibor su naša dva najpopularnija turistička centra.

taxi prevoz do aerodroma

Najniža fiksna cena za online rezervaciju aerodromskog transfera u Beogradu. Za vozila više srednje klase kao što je Škoda Octavia maksimum starosti https://podgorica.taxi/ je 6 godina, dok je za vozila više klase kao što je Mercedes E klase maksimum 8 godina starosti. Prevoz od i do beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Prevoz putnika iz Niša do aerodroma Beograd

Kola su im extra, vozači prijatni i načitani. Nebo i zemlja u poređenju sa običnim taksijem. Taksi sa aerodroma je često jedan od prvih kontakata sa zemljom u koju dolazite. Naši vozači su obučeni da strancima koji dolaze u Beograd ostave odličan prvi utisak o Srbiji. Na raspolaganju vam je dodatna pogodnost bezgotovinskog plaćanja putem taksi blokova, elektronskih blokova i aplikacije.

AERODROM BEZ DIVLJIH TAKSISTA Više niko bez vaučera neće moći da uzme taksi prevoz – Alo.rs

AERODROM BEZ DIVLJIH TAKSISTA Više niko bez vaučera neće moći da uzme taksi prevoz.

Posted: Tue, 13 Jun 2023 07:00:00 GMT [source]

Ovakvi klijenti ne prave kompromis zbog par stotina dinara. Prevoz putnika i robe vršimo vozilom najnovije generacije sa klimom i udobnim sedištima za putnike. Važno nam je da našim klijentima ponudimo siguran, udoban i brz prevoz. Kodeks oblačenja taxi vozača koji je propisan od strane grada Beograd podrazumeva da prilikom obavljanja taksi prevoza ne mogu da se nose kratke pantalone, bermude i šorcevi. Pantalone moraju da budu dužine do članaka, to jest do cipela, ili patika. Majica mora da bude sa rukavima,majice na bratele nisu dozvoljene.

Najjeftiniji taxi u Beogradu

Imajte u vidu da nismo klasična taxi kompanija za vožnje po gradu koja ima dispičerski centar koji radi 0-24h. I ako vozači pokrivaju sve smene što se tiče vožnji, naša kancelarija radi od 9 do 18h ali odgovaramo i nešto kasnije ukoliko smo u mogućnosti (u pristojno doba). U pripremi je i usluga transfera putnika na relaciji Beograd – Novi Sad – Beograd po sistemu ‘’od vrata do vrata’’. Ujedno ćemo omogućiti prevoz putnika na relaciji Novi Sad – aerodrom ‘’Nikola Tesla’ ’- Novi Sad. Obe usluge su vid grupnog prevoza koji se obavlja kao transfer više putnika sa različitih adresa, ali koje su u logičnom pravcu ka destinaciji. Za sada još uvek malo taxi udruženje, ali u svakodnevnom porastu dolaskom novih licenciranih i registrovanih taxi vozača kod nas.

Proverite cenu taxi prevoza sa i do aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ u Surčinu. Jako lepo i udobno, vrlo interesantan i povoljan novi način prevoza do aerodroma u Beogradu. U našem paketu usluga nudimo i iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Published On: May 10th, 2023 / Categories: Taxi Service /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Add notice about your Privacy Policy here.